Промяна в датите за провеждане на Pancharevo Backyard Ultra

Промяна в датите за провеждане на Pancharevo Backyard Ultra

Здравейте приятели!

Отлагаме Pancharevo Backyard Ultra с две седмици за датите 14.15 и 16.11.2020 г.

Живеем в бурни времена, но това не ни пречи да се занимаваме с нашето любимо хоби ултрабягането с усмивка. Уважаваме и подкрепяме усилията на всички бегачи и организатори, които правят и невъзможното, за да продължим да се радваме на събития, даващи ни възможност да изпитаме отново тръпката от приключението ултрамаратон. На фона от масово отложените състезания през изминалия сезон, всяка проява, особено на такива в най-силно засегнатите райони в Европа като Испания, е лъч надежда за завръщане към нормалното ни ежедневие и живот.

Испанският брат на Run Around The Clock – RATCU El Barraco, ще се проведе след почти половин година изчакване в периода 31.10-01.11.2020 г., което е първата и може би последна възможност за тази  година. Старт/Финал арената се намира на стотина километра от Мадрид и е едно от местата с ниска заболеваемост в Испания, без проблеми и ограничения за предвижване до там. Стартът ще бъде даден в китното курортно селце El Barraco, разположено на 1000 м надм. височина и предлагащо перфектни условия за трейл бягане.

Съвпадането на датите /като единствено възможни за Испания/ с нашето събитие ни изненада  и решихме да отдадем приоритет  и уважение на испанските ни приятели, които прегърнаха идеята за RATCU. В тази връзка, взехме решението за отлагане на Pancharevo Backyard Ultra с две седмици.

Ще подкрепим RATCU El Barraco  с личното си присъствие и участие, като към момента сме сформирали малък, но много корав и амбициозен български отбор, решен да донесе титлата LAST MAN STANDING в България.

Засега щураците сме Стефан, Кофето, Павката и аз. Всеки да се чувства поканен да се присъедини към нас 😉

Финансовитте параметри на приключението са 40 Евро стартова такса, около 65 Евро двупосочен билет /София – Мадрид – София/ с допълнителен чекиран багаж от 10 кг, 15 Евро на нощ в El Barraco.

Летим на 28.10 и се връщаме на 04.11.2020 г.

Ултра поздрави,

Пирин

Промяна в датите за провеждане на Pancharevo Backyard Ultra